NIGHT_WOLF 0 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Wzór NICK: Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: Link do bana: NIE PODAJEMY SWOICH ADRESÓW IP! Link do banów CS:GO NIGHT_WOLF , Nadany07-25-23 13:07 Długość banaPermanentny Wygasa Nie dotyczy .Powód cheats Zbanowany na★EN/PL★ FFA 128TR | MIRAGE ★Cs-Classic.pl�...Wszystkich banówNo previous bansBlokad (3)NIGHT_WOLF, NIGHT_WOLF, NIGHT_WOLF ★EN/PL★ FFA 128TR | MIRAGE ★Cs-Classic.pl★ MISJE Powód bana : Ciocia poprosiła mnie żebym dał młodszemu kuzynowi pograć na pc i tak wszedł na serwer to zaczął cheatować. Wiem moja wina że nie dopilnowałem go ale nie wiedziałem że bedzie tak kombinował z cheatami. Bardzo proszę o Unbana na wasz serwer , ponieważ jest to miejsce z bardzo fajną atmosferą i osobami. 11 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Był brat, był ojciec, była nawet dziewczyna i siostra, ale kuzyna jeszcze nie było, albo tego nie pamiętam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi