FunNnze 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Wycinek z konsoli(bez IP)*: - Serwer: Only Mirage Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=FunNnze&advType=name Witam, zostałem zbanowany ponieważ nie posiadałem konta prime z racji iż do poprzedniego konta dane utraciłem, więc utworzyłem nowe. na sieci serwerów Cs-Classic z poprzednego konta nie korzystałem . Po kontakcie z Opiekunem w wiadomości prywatnej dostałem odpowiedz iż po zakupie Prime oraz dołączeniu dowodu zostanę odbanowany. Przesyłam więc dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi