FunNnze 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Wycinek z konsoli(bez IP)*: - Serwer: Only Mirage Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=FunNnze&advType=name Witam, zostałem zbanowany ponieważ nie posiadałem konta prime z racji iż do poprzedniego konta dane utraciłem, więc utworzyłem nowe. na sieci serwerów Cs-Classic z poprzednego konta nie korzystałem . Po kontakcie z Opiekunem w wiadomości prywatnej dostałem odpowiedz iż po zakupie Prime oraz dołączeniu dowodu zostanę odbanowany. Przesyłam więc dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi