mateuszekkk 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Nick: ssssssssssss///// Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Kicked by Console : "You have been banned by this server, check http://sourcebans.cs-classic.pl/ for more info.". Disconnect: Kicked by Console : "You have been banned by this server, check http://sourcebans.cs-classic.pl/ for more info.". Serwer: FFA mirage Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:721437784&advType=steamid&Submit Dostałem bana za fake acc, grałem tutaj 5 lat temu na innym koncie, ale przeniosłem się na to bo gram only faceity, prime nie jest mi potrzebny, mam wbite już 1k godzin na tym koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 8 minut temu, mateuszekkk napisał(a): bo gram only faceity, prime nie jest mi potrzebny, mam wbite już 1k godzin na tym koncie. Nie da się w tym przypadku otrzymać UB bez PRIME na koncie 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszekkk 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Czyli nie można grać bez prime na serwerze? ;D Mam inne konto na którym jest prime ale go po prostu nie używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Można, ale w przypadku gdy konto jest świeże, a gracz zachowuje się jakby trochę już przegrał LUB (jak w Twoim przypadku) logi wskazują na to, że grałeś już na serwerze (na innym koncie), taki ban jest nakładany i zdejmowany tylko w przypadku posiadania PRIME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszekkk 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Na tym koncie na razie nie mam potrzeby kupowania prime, na pewno nie tylko po to żeby grać na społecznościowym. Mogę grać na starym acc? (wolałbym na tym, bo tamtego nie używam i trochę niewygodne to będzie) Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez mateuszekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 20 godzin temu, mateuszekkk napisał(a): Mogę grać na starym acc? (wolałbym na tym, bo tamtego nie używam i trochę niewygodne to będzie) Jeżeli wbijesz na innym koncie, otrzymasz bana za wchodzenie na aktywnym banie. Ten ban musi zostać zdjęty tak jak opisano w powodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszekkk 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Wiem wiem, dostałem już za to bana na 2 lata tutaj xD, czyli jedyne co mi zostało to kupić primea? totalnie nie rozumiem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Tak, to jedyna opcja 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi