nonamed 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Nick: !!_SS_!! Wycinek z konsoli(bez IP)*: Unknown command "cl_teamid_min" Unknown command "cl_teamid_max" Unknown command "cl_teamid_overhead" Can't use cheat cvar cl_teamid_overhead_maxdist in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg NET_CloseAllSockets Serwer: 145.239.18.203:27015 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=!!_SS_!!&advType=name Jedyne co znalazłem to mam w pliku config takie komendy, które jak widzę w konsoli są zablokowane? //teamid vars cl_teamid_min 100 cl_teamid_max 400 cl_teamid_overhead 1 cl_teamid_overhead_maxdist 3000 Czy to powód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Nie, dostałeś za aktywnego bana, ale niech @ Maatty bardziej to wyjaśni Na tym adresie był już wcześniej ban, nawet dwa, ale patrząc na ich daty, wygląda to na dziedziczony adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nonamed 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 9 godzin temu, -_- napisał(a): Nie, dostałeś za aktywnego bana, ale niech @ Maatty bardziej to wyjaśni Na tym adresie był już wcześniej ban, nawet dwa, ale patrząc na ich daty, wygląda to na dziedziczony adres Tak, to prawda, wczoraj dostałem również ban na serwerze ****l po kilkunastu minutach rozgrywki DM . Tam sprawa również zgłoszona i czekam na więcej informacji. Ciężki mi zrozumieć, jestem w posiadaniu tego konta od dobrych kilkunastu lat. Nie jest z nikim współdzielone. Powróciłem do CS po kilkuletniej przerwie (w przeszłości glównie Source) i teraz ni stąd ni z owąd taka niespodzianka. Czysta instalcja gry, żadnych pluginów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi