Truskawkowy 52 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Siemanko. Otóż dzisiaj zostały dodane nowe ciekawe mapy i wiele osób nie zna nowych skrytek Postanowiłem nagrać mapę zm_aztec2012. Jakość filmu nie jest zbyt dobra ale da się ogarnąć gdzie co jest:pMam nadzieję że komuś się to przyda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Przydatne kampy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Kurcze.. Bardzo przepraszam pomyliłem działy.. To z pośpiechu.. Prosze o przeniesienie do działu Poradniki & download -->Poradniki & Configi.. Jeszcze raz bardzo przepraszam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 No dobre , dzieki za info. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Poradniki & Download → Poradniki → Dodatki" do "Poradniki & Download → Poradniki → Inne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 OK, żebyś tylko więcej robił takich tematów, ja zawsze mogę dać lajka a na ZM rzadko wiem gdzie są dobre kampy. Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarestoN 17 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Łap lajka Ładnie, teraz wiem gdzie są na zm_aztec2012 kampy, bo na tej mapie grałem chyba 2-3 razy w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Counter Strike 1.6 → Poradniki → Pytania" do "Counter Strike 1.6 → Poradniki → Poradniki & Configi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi