romanXd 0 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czy ja moge cos zrobic zeby dostac ub? Zrobie wszystko bo dobrze mi sie gra na tym serwie i chciałbym wrócic do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanXd 0 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jest jakas szansa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Grałeś na sofcie, nie ma UB/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanXd 0 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Chyab gorzej czitowac. zreszta nwm za mało sie an tym znam. to jaka w końcu ma byc grafika bo inni pisali ze moze byc D#D czy cos i to miałem.a teraz problem.to jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanXd 0 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Plis dajcie ub chce sobie na nim pograc nie bedzie juz takiej sytuacji musiało mi sie przy resecie kompa zmienic przeciez ostatonio mialem ssy sprawdzałes mi i miałem dobra grafike plis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanXd 0 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 NIE MA UB/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi