Janko <3 0 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 1. Janko <3 2. Na' Vi 3. Admin 4. 17 maja ok 21;50 i prędzej w inne dni ^^ 5. The End Balus BzyQQ 6. Sprawa jest taka ,że gdy zabiję "Administratora" o nicku Na' Vi od razu robi mi screeny nie wejdzie nawet na specta , żeby sprawdzić , miało to miejsce już 3 razy. Jak się nie zna to po co jest administratorem i banuje niewinnych graczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Skarga słuszna. ostrzeżenie / odebranie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Skarga słuszna, niezapominajmy o tym że NaVi ma już 2/3 ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janko <3 0 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 takiego czegos nie moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czekamy na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balus 4 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Potwierdzam całą sytuację - administrator jest nie ogarnięty. Za zabraniem admina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 jestem za odebraniem mu admina gdyz : -nie mialem admina jak up napisano odrazu mi robil ssy -gdy mam admina po zabiciu go sam sie przenosi do mojego team zebym jak to chyba on ujal ,,nie zepsul mu statow" -admin moim zdaniem nie powinien robic takich rzeczy -on sie nie nadaje do tej roli zasady gry takze lamie nie raz siedzac na spect widze ze gdy gra w tt na poczatku rundy wyrzuca ,,pake" i gra dla statow zamiast wykonywac cele a gdy zostaje np sam na 5 w tt potrafi biegac kolo paki i nawet jej nie bierze .... podsumowujac nie nadaje sie na admina co do pkt 2 potwierdzic moze hapaj kule i chyba the end ale co do enda nie jestem pewny Pozdrawiam Long Way To Hell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jestem za odebraniem mu Admina.. Na'Vi w ogole nie wchodzi na specty, zabije sie go gora 2 razy to robi ssy bez patrzenia na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 ja bylem przy tym jestem za odebraniem mu admina nigdy nie wchoodzi ba specta zeby gracza obejrzec zawsze banuje z gry tyle ode mniee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Janko grałem z tobą chyba z 5 map na kazdej przynajmniej 3 razy walneles heada w locie bez eliminatora (lecisz sobi i heady strzelasz z awp)A to ze czasem nie wchodze na speca jest z tad ze jak wbijam na serwer pytam sie innych adminow czy im pomuc.Mam dopiero 1/3 skarg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Skarga słuszna/Ostrzenie i odebranie mu admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Janko grałem z tobą chyba z 5 map na kazdej przynajmniej 3 razy walneles heada w locie bez eliminatora (lecisz sobi i heady strzelasz z awp) A to ze czasem nie wchodze na speca jest z tad ze jak wbijam na serwer pytam sie innych adminow czy im pomuc. Mam dopiero 1/3 skarg . Twoja ortografia mówi za Siebie. Poza tym miałeś już skargi ITP. Moim zdaniem Odebranie admina. PS. Jak się sprawdza to wchodź na specta chłopie bo sobie nie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 navi nie o to chodzi ze on walnol co heda tylko o to ze ty nigdy nie banujesz osoby z specta zeby ja obejrzec tylko z gry banujesz takiego czegos nie powinno byc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Janko grałem z tobą chyba z 5 map na kazdej przynajmniej 3 razy walneles heada w locie bez eliminatora (lecisz sobi i heady strzelasz z awp)A to ze czasem nie wchodze na speca jest z tad ze jak wbijam na serwer pytam sie innych adminow czy im pomuc.Mam dopiero 1/3 skarg . Napisałeś że to 1 na 3 skargi ale 1 skarga to była moja a ta jest 2 kolego tyle w tym temacie I jak ja gram i ty jesteś na serwerze to nie widziałem żebyś kogoś banował kogoś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 LOL ? Na 'Vi ja 1 na ciebie i nie pierdziel , że masz 1/3 ostrzeżenia. żałosny jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKQQ 2 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 jestem za odebraniem mu admina gdyż : -nigdy nie wchodzi na specta żeby gracza obejrzeć zawsze banuje z gry z mojej strony tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Skarga słuszna. Admin wcale nie reaguje na różne skargi tylko sb gra. Ma to wszystko po prostu w dupi*. Zamiast na spec wejść to ten w grze banuje bo przykładowo ktoś go zabił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Admin odebranyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [COD] Cs-Classic.pl [45001] | Pukawka.pl → ProCodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi