[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 I co fajna sygnatura ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 5/10 kolory rozmazane i nie dopracowane, napisy niepasuja do kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Kolory specjalnie takie są .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Monokolor, z prawej przesycone c4d, z za ostrymi krawędziami, przebajerowane. Z lewej pustka. Napis słaby, a o jakimkolwiek świetle nie można mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Napis zbyt odstaje, poza tym wiele bajerów tworzących nic Powodzenia w następnych pracach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 dla mnie troche zbyt ostre kolory i napis nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Diglett jak zwykle musiał wszystko już napisać. Kolory też mi się nie podobają, o wiele lepsze byłby oryginalne. Faktycznie po prawej za dużo tekstur nawaliłeś, a po lewej stronie już nic. Rób tak, aby praca zachowywała równowagę - żeby po prostu nie było przepychu, a jak już dodajesz tyle dodatków to żeby były po obu stronach zrównoważone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Spoko. Postaram się robić lepsze prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 9/10 fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie bawię się grafiką więc jak dla mnie 9/10 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 napis nie pasuje do sygnatury po prawej stronie jest zbyt dużo tych efektów a po lewej pustka ale nie wiem czym się kierowałeś to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi