Krypton 983 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wiek: 16 LatKontakt (GG/e-mail/steam): GG: 46611796 Steam: Kryptonxxx Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 Lata temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Zajebiste Ile masz wolnego czasu?: od 2-8h Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce pomóc sieci w pozbywaniu sie cheaterów Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Jasne że używałem Podam kilka z nich. BadBoy 4.2 370hook WallHack v2 Simple Wh ECC 4.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na Nie lamo Nie masz 50h online i nie obchodzi mnie to,że miałeś tu h@ jak ja mam nie mieć to ty też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na nie nie masz 50h tu.I masz 12 warnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na Nie. Warny I nabij troche godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 NIEWarnyMalo cie widacGodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na nie -godziny -mało aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Na nie, nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 To teraz brawa dla "idiotów" ( nie, nie jest to obraza), którzy napisali po Famas'ie że ma warny^ ^Po napisaniu postu Famas'a z tymi warnami Kryptona, zostały wszystkie usunięte a wy dalej swojeWięc na koniec jeszcze raz brawa (dziękuję Kryptonowi za taką pomoc) i każdy z góry na dół dostaje warna za napisanie "warny" skoro żadnego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 hhahahahahahahahahahhahahahahahha nie ma to jak kopiować posty siwego który jest idiotyczny... warny były dla beki i zostały zdjęte a wy piszecie Co było z muskiem ? nie miał czasu to odszedł nie zajmował miejsca udając że coś robi więc nie wiem co masz jeszcze z muskiem a co do godzin to na starym forum miał w ch** i ciut ciut Ogarnie. Tak p.s. idiots idiots everywhere 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na nie -mało Cie widać -godziny nadrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 btw. Famas fajny argument "skoro ja nie mam, to Ty też nie możesz mieć". Zawiść wyczuwam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 btw. Famas fajny argument "skoro ja nie mam, to Ty też nie możesz mieć". Zawiść wyczuwam ;d Nie wiesz jakie są moje stosunki z Kryptonem to nie komentuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na Nie -godziny -mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi