romanXd 0 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie trzeba tłumaczyc wystraczyub. A bede o nie walczył bo uwazam ze powinienm ja dostac jako początkujacy gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie dostaniesz UB ! I nie spamuj mi tutaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanXd 0 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 nie zamykaj chce zeby sie wypowiedzieli admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 No ja jestem adminem, Siwy jest adminem rowniez sie wypowiedzial, takze nie dostaniesz UB nigdy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi