[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Mam propozycje odnośnie tego klanu. Nikt nie zajmuje się podaniami. Co powiecie abym np. ja się zajmował tym klanem. Znam się bardzo dobrze na lolu i dużo czasu poświęcam na grę w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 SodziO jestem na tak, też gram w League Of Legends, mam 23poziom, i też się znam na tym co ty Więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jestem na tak, ale jak wreszcie zagramy razem w LoLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja mogę zagrać już mam 7lvl xD. Staty najlepsze 23 na 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Też mogę grać 4 lv już mam staty 10/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 dawajcie jutro sie ustawimy:) zagramy zaraz zrobie temat kazdy sie wpisze zaproponuje godzine i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 moje najlepsze staty to 62/4/13 - Nocturne !!!Najlepszy zabójca i jungler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja mam lvl 30. Srebro w sezonie 2 (brak czasu na dalszą grę), dużo rankedów zagranych. Gram dobrze w lola i mogę pomóc w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi