FreshFreshFresh 248 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 1. Serwer: [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki ]2. Nick: Fresh3. Imię: Przemek4. Wiek: 21 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 392h = 16d 8h9. Opisać siebie: Przecież wszyscy mnie znają. Mam na imię Przemek mam 21 lat, mieszkam w okolicach Kalisza, Jestem osobą kreatywną i umiem ogarnąć serva.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ złapałem już tam dużo cziterów i chcę nadal. A po 2 to tam żadnego admina niewidzę tylko mnie :)11. Linki do reklam: Wszędzie gdzie mogę to robię reklamy.12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; Jak Aim to demko i perm | Jak WH to ss i perm-Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, Kick, Ban od 5 do 30min-Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie, Kick, Ban w zależności jak bardzo13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM :)P.s : Jeżeli otrzymam admina na BF2 to zrezygnuję z admina na COD możeWymagania:~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) Jest~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Niema~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Mam najwięcej przegranych h na servie ze wszystkich~Ogar Jest~Kultura Jest~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Jest~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Jest~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jest~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Jest~Reklamowanie Serwerów Jest~Składka (7,38 zł) Jest~Only Steam (są wyjątki dla niektórych graczy) Jest Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na tak wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 na Tak grałem tam kilka razy i widziałem haxów:PWidać że ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Pierw może ogarnij Cod ? |Edi: Plus 2 krotnie spamuje w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Pander jak niegrasz na BF2 to lepiej niepisz. Nie pchaj się w nie swoje sprawy.P.S : Sora za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ty masz tam już adma..Jak chcesz tu tak jak napisał pirson, pierwsze ogarnij COD'a albo zrezygnuj bo cię nie widać na serwerze od ponad miesiąca. @ To ok, ale ty przecież masz już adma na BF'ie ? TAK - wymagania spełnione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 JESTEM NA TAK -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jestem na Tak Ogarniety i spelnia wymagania. Przyda sie na admina ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jestem na Tak -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja powiem tak jeżeli zrezygnujesz z coda to będę na TAK tylko pamiętaj,że adma można szybciej stracić niz dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Pierw może ogarnij Cod ? To prawda co Pinder pisze Dawno Cię nie widziałem na cod mod Na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Lajt, czytaj w podaniu "P.S :" Piszę że jak dostane admina na BF2 to zrezygnuję na COD może Sora za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Tak. Ogarnie A ty nie masy adma na tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na NIE, ogarnij coda i złóż ponownie prośbę... PS. " Jeżeli otrzymam admina na BF2 to zrezygnuję z admina na COD?" ja to odbieram jako zabezpieczenia tzn. nie dostane tu to będę miał tam dostane tu to zrezygnuje z coda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 @Up Nie ma ponieważ flagi administratora zostały mu odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja powiem tak jeżeli zrezygnujesz z coda to będę na TAK tylko pamiętaj,że adma można szybciej stracić niz dostać ale dużo osób ma admina na 2 serwerach! ale i tak pisze ze jak dostanie admina na ffa+bf2 to z cod zrezygnuje sory za spam !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~EnSe`love me ♥ 5 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Na tak Ogarnie. Wszystkie wymagania na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jestem na tak. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrictBridge 0 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Też jestem na Tak. Ogarnięty gracz, admin, wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexusetti 3 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jestem na tak -wymagania -ogarnie Nexuseti uzasadaniaj swoja odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexusetti 3 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Co mam powiedziec jest ogarniety normalnie sie z nim rozmawia i tyle nadaje sie moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jestem an takOgarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Na TAK : - Wymagania - Dobre rozwiazanie , tu rezygnujesz a tam dostajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi