LvT 0 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dopiero dostałem UB od ciebie, więc wszedłem na serwer i admin nikotyna dał mi bana z powodem "AB". Proszę o UB dla mnie i o zwrócenie uwagi temu adminowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dostajesz ub. miałeś czyste ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Powiedz Nikotynie aby zobaczył na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi