Gość IceT Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Wiek:15Kontakt (GG/e-mail/steam):45771456Kiedy zaczynałeś grę w cs:2 lataDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Bardzo dobreIle masz wolnego czasu?:Cały czasDlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ,chcę pomóc w UB TEAM.Bo byłem już 5 razy UBTEAM.A czasami nie ma Moderatorów i nie ma go UN BANA dać.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Nie Wymagania- 50 postów-Jest- 50 godzin na forum-Jest- Minimum 15 lat-Jest- Minimum 2 miesiące na forum-1 miesiąc jest @P.S.Krypton czity to aim+wh i nie czeba tego używać,żeby wiedzieć co to jest. Edytowane 19 Maja 2013 przez IceT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na nie 1. Jak chcesz rozpoznać cheatera jak nawet nie wiem co to dokładanie jest bo ich nie używałeś 2. 2 Miechy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 NIE - za mało siedzisz na forum (dziennie) - za krótko jesteś z nami - 2 warny - wątpie że znasz wszystkie rodzaje czitów, jak nie używałeś ich + masz tylko stykność z ZM, a tutaj cziterów nie widać, chyba że Speed Hack. - Dlaczego starasz się o to stanowisko? .."a czasami nie ma moderatorów i nie ma go UN BANA dać".. Maksymalnie użytkownik piszący prośbę o UB czeka godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 NIE - wątpie że znasz wszystkie rodzaje czitów, jak nie używałeś ich + masz tylko stykność z ZM, a tutaj cziterów nie widać, chyba że Speed Hack. Nie musiał używać żeby dobrze je znać.Wystarczy trochę ogarnięcia,wygooglowania i można poznać. Takie pytanie do Ciebie "ogarze" wiesz co to pixel aim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja jestem na Tak.. Jest wystarczajaco na serwerze oraz forum. Siwy nie potrzeba chyba Admina na kazdym serwerze zeby miec UB tak? wystarczy ze sprawdza SS'y i Demka.. I gadacie glupoty. Nie trzeba uzywac czita zeby wiedziec jak on dziala i o co w nim chodzi.. Czit to czit, gracz jest odpalony banuje i niech wyp***** a Nie. u mnie masz Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja rowniez jestem na NIE -jestes za krotko na forum -warny -ludzie nie czekaja dlugo na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na nie -mało aktywny na forum -mało z nami jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 NIE wymagania Siwy jak ja jestem na forum to nie więcej niż 10 minut Dzisiaj koleś 5 minut czekał ,a kiedyś 3 minuty może ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za krótkoJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi