Gość SWAG Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 1.Twój Nick: [;|SWAG|;] Ak Martyna ;*<3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Senrox 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 19.05.2013 18:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/3N4gu/Chujowy-admin.rar + demko z HLTV ale nie mam gdyz nie znam strony demka gdzie mmoge je pobrac6.Opis sytuacji:Pisalem na u@ ze ten i ten gracz skanuje (Notorycznie) a admin ktory byl na serwerze mial to za przeproszeniem w dupie i nabijał sobie fragi i gral dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Hm admin ma dużo spamu na u@. Może chciał dobić tę rundę a pozniej ukarać gracza? niewiem dokładnie.. ja na tej mapie byłem, bo ss'y cykałem i za chwilke wyszłem.. Nie wiem jak to bd niech wyzsi rangą zadecydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 No tak jak truskawka napisał, a do tego jak się tak chłopak wciągnął w grę mógł nie zauważyć co do niego piszecie Jak ma być za to kara to tylko ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Kara tak, ale nie utrata admina. Ostrzeżeni.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi