Gość SWAG Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 1.Twój Nick: [;|SWAG|;] Ak Martyna ;*<3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Senrox 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 19.05.2013 18:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/3N4gu/Chujowy-admin.rar + demko z HLTV ale nie mam gdyz nie znam strony demka gdzie mmoge je pobrac6.Opis sytuacji:Pisalem na u@ ze ten i ten gracz skanuje (Notorycznie) a admin ktory byl na serwerze mial to za przeproszeniem w dupie i nabijał sobie fragi i gral dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Hm admin ma dużo spamu na u@. Może chciał dobić tę rundę a pozniej ukarać gracza? niewiem dokładnie.. ja na tej mapie byłem, bo ss'y cykałem i za chwilke wyszłem.. Nie wiem jak to bd niech wyzsi rangą zadecydują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 No tak jak truskawka napisał, a do tego jak się tak chłopak wciągnął w grę mógł nie zauważyć co do niego piszecie Jak ma być za to kara to tylko ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 19 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Kara tak, ale nie utrata admina. Ostrzeżeni.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi