Truskawkowy 52 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Siemanko. Postanowiłem napisać mały poradnik dotyczący worków z piaskiem. Otóz ostatnio na nasz serwer wgrano plugin umożliwiający stawiania worków z piaskiem. Znajduje się w "Extra items" i jest przeznaszony TYLKO dla ludzi. Jest do ograniczenia dostępu zombi do nas gdy się skampimy. Aby zakupic go musisz otworzyć sklep (pod m lub /zpmenu na say'u napisac) i miec 15 ap. Nazywa się Sand Bags.Domyślnie jest ustawione że jeśli zamknie się nam menu stawiania worków mamy je pod "l" i możemy otworzyć je w każdej chwili. Aby byc człowiekiem Nie wolno stawiać worków w zombie(bugowac) ani w ludziach ponieważ są kary miedzy innymi slay czy ban.Oto ss gdzie znajdują się te worki: Oto menu worków: A to poprawnie położony worek: Mam nadzieję że komuś to się przyda Mini Poradnik pisałem SAM Nie kopiowałem z żadnego forum Pozdrawiam Truskawkowy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 like, za chęci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Lajk leci za te Ci sie chcialo to robic^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 O tym chyba każdy wie. Ale masz like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Niee, zobacz na 1 ss'ie na wypowiedz adamix'a Wczoraj dużo osób pisało jak używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 To ja zaraz zrobię poradnik jak wybrać klase lub postawić mine :)Ja wiem jak się daje worki ale łap tego lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Niee, zobacz na 1 ss'ie na wypowiedz adamix'a Wczoraj dużo osób pisało jak używać To ładne przedszkole macie na tym zm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Fajny poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi