James0v 1 688 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Nick: Wenewegorheseling Powód Warna: Spamowanie Pozwalam dodać od siebie pewien dopisek w którym oznajmiam, że spędziłem tutaj 10 lat, wiadomo byłem nie byłem w każdym razie od mojego pierwszego posta do obecnego minęła dekada. Postanowiłem więc z tego względu porwać się na szaleńczą propozycje ściągnięcia mi warna, jako miły gest uznania mojej obecności wkładu kreatywności oraz toksyczności (bo musi być jakaś równowaga). Łza się leje w piersi zapiera wdech itd... Dzięki za przeczytanie, dzięki za wszystko dzięki dzięki a jak nie to chuj z tym warnem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Stycznia Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Warn został usunięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi