James0v 1 688 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Nick: Wenewegorheseling Powód Warna: Spamowanie Pozwalam dodać od siebie pewien dopisek w którym oznajmiam, że spędziłem tutaj 10 lat, wiadomo byłem nie byłem w każdym razie od mojego pierwszego posta do obecnego minęła dekada. Postanowiłem więc z tego względu porwać się na szaleńczą propozycje ściągnięcia mi warna, jako miły gest uznania mojej obecności wkładu kreatywności oraz toksyczności (bo musi być jakaś równowaga). Łza się leje w piersi zapiera wdech itd... Dzięki za przeczytanie, dzięki za wszystko dzięki dzięki a jak nie to chuj z tym warnem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Warn został usunięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi