Toffee 2 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Toffee Na'Vi 21:55 HLTV Mialem dobre perki a navi lamil , potem dostalem od niego bana za kampienie w szybie na mapie de_rats , nie de_rats 1337 tylko samo rats , jak tak kur.. nie ma szybow wentylacyjnych . Na'Vi pozbywa sie graczy z dobrymi perkami zeby sam mogl grac . Sory za multi skargi dzisiaj . I TAK TO JEST SLUSZNA SKARGA BO JUZ NIE RAZ UTRUDNIAL GRANIE INNYM ZEBY SAM MOGL GRAC . POPATRZCIE SOBIE INNE SKARGI NA NIEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jestem za żeby mu zabrali poza tym przenosi się do lepszych drużyn .. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 No racja, za kampa w szybie na rats'ie nie ma bana. Ale nie wiem czy on się pozbywa graczy czy po prostu tam kampiłeś, a on myślał że za to są bany. Tutaj nie mam zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffee 2 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 No racja, za kampa w szybie na rats'ie nie ma bana. Ale nie wiem czy on się pozbywa graczy czy po prostu tam kampiłeś, a on myślał że za to są bany. Tutaj nie mam zdania. Siwy ale na rats , nie rats 1337 . nie ma wentylu wiec wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dobra mój błąd, to najwyraźniej tak jak mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 powinno mu się zabrać admina bo to już 2 skarga w tym tygodniu jak sie nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Rowiez jestem za tym zeby mu zabrac Admina. Kiedy mi dobrze idzie lub mam perki To mnie kicka lub daje bana na 5 minut za to ze kampie lub mam za duzy ping.. (Ping mam zawsze po 50) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jestem za odebraniem mu admina olewa wszystko ... robi to co mowicie teraz tez wlasnie wyszedlem z servera chlop go zabil on mu kicka czy cos takiego .... na'vi jest nie ogarniety i nie zasluguje na admina niech h@ wkoncu zauwazy ile juz skarg na niego jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 jestem za odebraniem mu admina byulem przy tym jak navi zbanowal to toffe. nie zaszluguje na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balus 4 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jestem za zabraniem mu administratora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Kampiłeś na tej drabince od twojego respu w dół . Dwa razy cię tam widziałem . Nie jesteś dla mnie konkurencjom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 admin odebrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No to chyba wyjaśnione.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [COD] Cs-Classic.pl [45001] | Pukawka.pl → ProCodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi