Lajt # 23 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Wiek: 18Kontakt (GG/e-mail/steam): skype: brkoone , steam brkone1Kiedy zaczynałeś grę w cs: gdzieś 4 lata temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: B.Dobre Ile masz wolnego czasu?: Dużoo !Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce pomóc wyłapywaniu cziterów !Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie!Wymagania- 50 postów - Tak- 50 godzin na forum - Nie , ale to jest do zrobienia ! !- Minimum 15 lat - tak !- Minimum 2 miesiące na forum - tak ! P.S - To konto było połączone z moim 2 kontem którego nie ma. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balus 4 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jestem na tak: Ogarnięty, Zaufany, Wiek, Posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dobra lajt, ale wciąż mało dziennie siedzisz na forum. Jak będziesz siedział min 3h dziennie to ci dam TAK Na razie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Nie. Troche malo siedzisz na forum. Jestes ogarniety ale musisz na forum posiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na NIE jesteś mało aktywny na forum,mało h spędzasz,a to jest ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 jestem na nie bo masz juz Admina na cod i ffa po co ci ubt dużo jest już osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKQQ 2 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jestem na tak: -Ogarnięty. -Wiek. -Posty. ja dał bym mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Sory ale nie -Mało na forum siedzisz i nie masz 50h. -Posieć dłużej i będę na Tak narazie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jestem na Tak ma wymaganie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie! Jeżeli nie grałeś na czitach to ciężko Ci będzie oceniać graczy czy należy zbanować czy też nie. Samo bycie w ub team to nie tylko przeglądanie ss-ów. A co w przypadku demek, zastanawiałbym się nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jeżeli nie grałeś na czitach to ciężko Ci będzie oceniać graczy czy należy zbanować czy też nie. Samo bycie w ub team to nie tylko przeglądanie ss-ów. A co w przypadku demek, zastanawiałbym się nad tym. polaczekkkkkkkk nie wiem po co takie głupoty gadasz...Ja na haxach nie grałem nigdy i rozpoznam Ci większość czitów jak nie wszystkie dam sobie.Potrafię rozróżnić farta od czita,a w cięzkich przypadkach zawsze masz wh do oglądania demek wiec nie gadaj,że trzeba grać na czitach by czita rozpoznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 To chyba za mało grasz w cs'a ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie! Jak nie używałeś to czy na pewno umiesz je wykryć? Ja dam ci małe tak z powodu ze jesteś z nami długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja jestem na tak. Należy mu się taka ranga choćby z powodu wymagań, które spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nie nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja na nie -za mało czasu spędzasz na forum ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi