Control 0 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Nick :Control Link do SSów :http://speedy.sh/nPE4B/cstrike.rar Wycinek z konsoli :Server # 289 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Fingex| Breivik [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 93.179.197.194 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check yo Serwer :FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 5 ssow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Control 0 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Chyba sobie jaja robisz. Czlowieku wczesniej wrzuciles inne ssy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Control 0 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Dobrze . Mówiłeś , że muszę mieć 5 ssów . Z inferno mam 5 ssów , z tej mapy co Ci dawałem wcześniej mam tylko 3 , jak to możliwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No bo jezeli admin robi Ci ssy to zawsze jest 5, wrzuciles 3 ssy z innej mapy i z innej godziny, a potem nagle wrzucasz 5 ssow z innej mapy i z innej godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Control 0 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Rozumiem Cię , ale wrzucam ssy już 4 raz i wcześniej także miałem 3 ssy - wtedy normalnie unbana dostałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wrzucasz screeny (5) albo nie ma UB. I nie kitujesz tu że to są te screeny, (http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/7786-ub-control/) te co właśnie dałeś screeny są z poprzedniego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Control 0 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jak możesz , to sprawdź dokładnie z jakiego dnia i godziny jest ten ban . Jeśli potrafisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nie ma potrzeby, masz czas do 23 (dzisiaj) na wrzucenie prawidłowych screenów inaczej brak UB. @ 2 posty napisałem i już spam tak ? Oczywiście ja spamie a dziku z 3 postami nie tak ? Weź famas, oczywiście dla ciebie leci warn za wypowiadanie się w Prośbach o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Siwy możesz dać mi warna ale człowieku ogar ten spam. Jesteś modem,a nie wiesz jak posty edytować?Przykre troche Gdzie wbije to patrze Siwy spam robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Control 0 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 W tym folderze mam jeszcze tylko takie zdjęcia . http://speedy.sh/bCxQM/Pulpit.rar Nie grałem w CS już około 4 dni - od ostatniego bana , z którego wrzuciłem ss . Podobno zostałem wtedy odbanowany , więc coś mi śmierdzi niekompetencją ze strony obsługi serwera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No to są te screeny. Czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi