HyperBeast 0 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) nick: HyperBeast aktualnie w momencie bana mógł być też to ten: HyperBeast PL Wycinek z konsoli(bez ip): nie posiadam owego wycinka Serwer: Ciezko powiedziec, mimo iz pokazuje ip serwera na którym dostałem bana to jest on juz nie aktywny wiec na gametrackerze sie nie wyswietla Link Do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=HyperBeast&advType=name Generalnie to nie mam jakiś specjalnych argumentów ale tak w skrócie na tym koncie nigdy nic nie injectowałem a ten skrypt na bh to był skrypt na spam spacji w .ahk . No i generalnie głównym powodem dla którego pisze jest fakt, ze chciałem sobie zagrać coda w cs go ale się okazało ze 3 lata młodszy ja odjebał jakies gówno i nie da sie zagrać 😕 Jeżeli by była opcja na unbana to byłbym wdzięczny. Edytowane 16 Lutego przez HyperBeast literówka w nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Konto bez VAC do teraz, więc można dać szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi