HyperBeast 0 Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 (edytowane) nick: HyperBeast aktualnie w momencie bana mógł być też to ten: HyperBeast PL Wycinek z konsoli(bez ip): nie posiadam owego wycinka Serwer: Ciezko powiedziec, mimo iz pokazuje ip serwera na którym dostałem bana to jest on juz nie aktywny wiec na gametrackerze sie nie wyswietla Link Do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=HyperBeast&advType=name Generalnie to nie mam jakiś specjalnych argumentów ale tak w skrócie na tym koncie nigdy nic nie injectowałem a ten skrypt na bh to był skrypt na spam spacji w .ahk . No i generalnie głównym powodem dla którego pisze jest fakt, ze chciałem sobie zagrać coda w cs go ale się okazało ze 3 lata młodszy ja odjebał jakies gówno i nie da sie zagrać 😕 Jeżeli by była opcja na unbana to byłbym wdzięczny. Edytowane 16 Lutego 2024 przez HyperBeast literówka w nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Lutego 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Konto bez VAC do teraz, więc można dać szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Lutego 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi