Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca [CS 2] qRandomRounds - losowe rundy specjalne Aktualna wersja: 1.04 OPIS Kolejny tryb do gry ze znajomymi lub do nagrywek, który co rundę losuje inny efekt działający na każdym z graczy. Każdy z trybów ma różne zadanie i jest losowany przy każdym starcie rundy. Chcę wynająć serwer z tym pluginem, co mam zrobić? Wbij na discord o nazwie Plsetti - Serwery z niestandardowymi trybami (KLIKNIJ) Aktualnie dostępne tryby: Chodzenie tylko do tyłu Bunnyhop Wszyscy są kurczakami Tryb deathmatch Nieskończona ilość decoy oraz 2 HP Co 15 sekund zmienia Ci widok Co 20 sekund zmienia Ci grawitacje Ciężka zbroja, 500 hp/255 armor + blokada chodzenia na negecie Natychmiastowe zabicie po trafieniu Podskok po trafieniu Przy nietrafionym pocisku zabiera 5HP Nieskończona ilość molotov Brak rozrzutu Chodzenie tylko na kucaku 1000 HP na start, ale co 2 sekund zabiera 20HP Obrażenia tylko w dany hitbox Losowy recoil Po trafieniu wroga obraca o 180 stopni Scout z only noscope Co 15 sekund gracze otrzymują slapa Przy nietrafionym pocisku wyrzuca aktualną broń Zmniejszone modele postaci Co 15 sekund zmienia się szybkość Drużynowe HP Nieskończona ilość ammo 15 dodatkowych skoków Odświeżanie hp po trafieniu w zależności od zadanych obrażeń Only zeus odświeżany co 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Października Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października Odświeżyłem plugin i zapraszam Was bardzo serdecznie na discord projektu Plsetti - Serwery z niestandardowymi trybami (KLIKNIJ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Października Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października v1.0.4 (13.10.2024) 1. Dodano nowe rundy 1.1 Instakill 1.2 Podskok po trafieniu 1.3 Zmniejszone postaci 2. Poprawki trybów oraz usprawnienia ogólne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi