Norinna 20 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Cześć. Mam takie pytania: Czy można bugować workami zombie? (icet) Czy można bugować siebie workami,tzn. kładziesz na siebie worki w kampie i teleportujesz się nad nią (icet) Czy admin może sobie dla zabawy robić vote (icet) NAJWAŻNIEJSZE Czy mozna skanować przez szpary;f (przyklad 2day2). Ja mowie tak jak wuwuniu:Mozna,ale admini za to bana daja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 1. NIE 2. No jeżeli chodzi ci że kładziesz worek, następny i po chwili jesteś na samej górze to chyba tak 3. NIE 4. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Czy można bugować workami zombie? (icet)Nie można.Czy można bugować siebie workami,tzn. kładziesz na siebie worki w kampie i teleportujesz się nad nią (icet)Nie można.Czy admin może sobie dla zabawy robić vote (icet)Nie możnaNAJWAŻNIEJSZECzy mozna skanować przez szpary;f (przyklad 2day2). Ja mowie tak jak wuwuniu:Mozna,ale admini za to bana daja... Moim zdaniem nie można, zombie muszą wbijać przez wejscia, a nie próbować przez sciany swoich sił. Zakaz tak zwanego skanowania przez zombie tzn. bicia przez ściany, sufity itp. gdy np. głowa człowieka wystaje z sufitu (Ban od 5 min do 3h) <-------- Tak podaje regulaminMoim zdaniem przez szpary nie można, kilka razy banowałem graczy którzy skanowali.. Niech ktoś wyższy rangą zadecyduje PS: Jeśli idziesz i skampisz się w kampie ze szparami, stawiasz worek, a tu ci jakiś "Geniusz" atakuje przez szparę to bez sensu.. Gdy nie bd bana za skanowanie większość ludzi bd stała obok kamp/rur i tylko czekała ktoś dobrze trafi bombą która odpycha i zainfekują.. Tyle z mojej strony Pozdrawiam Truskawkowy Edytowane 20 Maja 2013 przez Truskawkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Siwy ale w 4 wuwunio tak robil,ja mu zwrocilam uwage a on zaczal mnie opieprzac ze tak mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Czy można bugować workami zombie? Nie Czy można bugować siebie workami,tzn. kładziesz na siebie worki w kampie i teleportujesz się nad nią (icet) Nie Czy admin może sobie dla zabawy robić vote Nie wolno jedyne jakie admin powinnien robic to czy zmieniamy mape lub vote na mape ;3 NAJWAŻNIEJSZE Czy mozna skanować przez szpary;f (przyklad 2day2). Ja mowie tak jak wuwuniu:Mozna,ale admini za to bana daja... Jezeli wuwunio pisze , ze tak mozna to chyba mozna . Aczkolwiek jest to bezsensu gra na wielu mapach bedzie za przeproszeniem zj"bana (dokladnie opisal to Truskawka) A co do IceT;a jest to dziwny admin , Banuje za nieprzestrzeganie regulaminu ,a SAM GO LAMIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie, nie można. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi