Skocz do zawartości

WAŻNE

Norinna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Mam takie pytania:

Czy można bugować workami zombie? (icet)

Czy można bugować siebie workami,tzn. kładziesz na siebie worki w kampie i teleportujesz się nad nią (icet)

Czy admin może sobie dla zabawy robić vote (icet)

NAJWAŻNIEJSZE

Czy mozna skanować przez szpary;f (przyklad 2day2). Ja mowie tak jak wuwuniu:Mozna,ale admini za to bana daja...

Czy można bugować workami zombie? (icet)
Nie można.

Czy można bugować siebie workami,tzn. kładziesz na siebie worki w kampie i teleportujesz się nad nią (icet)
Nie można.

Czy admin może sobie dla zabawy robić vote (icet)
Nie można

NAJWAŻNIEJSZE

Czy mozna skanować przez szpary;f (przyklad 2day2). Ja mowie tak jak wuwuniu:Mozna,ale admini za to bana daja...

Moim zdaniem nie można, zombie muszą wbijać przez wejscia, a nie próbować przez sciany swoich sił.

Zakaz tak zwanego skanowania przez zombie tzn. bicia przez ściany, sufity itp. gdy np. głowa człowieka wystaje z sufitu (Ban od 5 min do 3h)         <--------    Tak podaje regulamin
Moim zdaniem przez szpary nie można, kilka razy banowałem graczy którzy skanowali.. Niech ktoś wyższy rangą zadecyduje :P

PS: Jeśli idziesz i skampisz się w kampie ze szparami, stawiasz worek, a tu ci jakiś "Geniusz" atakuje przez szparę to bez sensu.. Gdy nie bd bana za skanowanie większość ludzi bd stała obok kamp/rur i tylko czekała ktoś dobrze trafi bombą która odpycha i zainfekują.. Tyle z mojej strony :P 
Pozdrawiam Truskawkowy

Edytowane przez Truskawkowy

Czy można bugować workami zombie? 

Nie

Nie

Czy admin może sobie dla zabawy robić vote 

Nie wolno jedyne jakie admin powinnien robic to czy zmieniamy mape lub vote na mape ;3

NAJWAŻNIEJSZE

Jezeli wuwunio pisze , ze tak mozna to chyba mozna . Aczkolwiek jest to bezsensu gra na wielu mapach bedzie za przeproszeniem zj"bana (dokladnie opisal to Truskawka)

A co do IceT;a jest to dziwny admin , Banuje za nieprzestrzeganie regulaminu ,a SAM GO LAMIE !

• Właściciel
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie, nie można. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic#4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.plZombieDyskusje" do "Tematy ZamknięteArchiwum ".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności