FX_Podejrzany 4 Opublikowano 13 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 (edytowane) Nick: FX_Podejrzany Wycinek z konsoli(bez IP)*: nie ma Serwer: RESET EN/PL FFA 128TR | MIRAGE Cs-Classic.pl MISJE Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=fx_podejrzany&advType=name Wyjaśnienie : Witam, ban z 08-07-23 17:07 przez który nie mogę grać na CodModzie w cs2; nie jestem pewien za jaki powód dokładnie bo nigdy nie grałem na ffa, pamiętam jedynie ze po unbanie na codmodzie wtedy jak dużo osób grało na ffa chciałem wejść i pisało że nadal jestem zbanowany mimo unbana. Edytowane 13 Marca 2024 przez FX_Podejrzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Marca 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi