fOO 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nick : fOO Link do SSów : Wycinek z konsoli : http://i50.tinypic.com/33dgww1.png Krótkie wyjaśnienie: Spytałem się "Czy klasa BOT jest teraz taka dobra? WTF", a jakiś gracz do mnie "Tak dziwko jebana, stul morde słuchaj co ja mówię cipo mała" ja napisałem "ssij", a admin Schabus dał mi bana A NIE PISAŁEM DO NIEGO tylko do tamtego KTÓRY MNIE 1 OBRAZIŁ !!! Ostatnie co usłyszałem to od tego kolesia "Czemu dałeś mu bana?!?". Schabus jesteś nieuważnym adminem, jeśli tak samo rozdajesz bany jak oglądasz ludzi i wyzywasz adminów, że będą mieli skargi to proszę o odebranie mu praw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Admin dał ci bana na półtorej godziny za obraze, i tamtego gracza zapewne też zbanował.I składamy tylko prośby o UB z permami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
****[nO.1]**** 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Co się dziwisz ? "Ssij" to także obraza . A skąd wiesz , że jego też nie zbanował ? Admin to nie maszyna tylko człowiek i może czegoś nie dostrzec itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jest chyba AMXBANS... I widzę, admin myślał , że to było do niego skierowane.Miał prawo dać bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ssij to było do mnie, i wcale Ci takich słów nie powiedziałem, więc nie zmyślaj.. -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wole wierzyć nuPPo, bo on nigdy nie kłamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 ja tutaj wtrącę tylko jeden link http://www.cs-classic.pl/viewtopic.php?t=3748-_- przepraszam ale widzę ze nie ogarniają tego !!! chyba będzie trzeba ten link dać do OGŁOSZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi