Ryba1231 0 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Nick:smutny rybek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód:wallhack Nadany:11-28-18 20:15 Długość bana:Permanentny link do konta zbanowanego:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Rybek&advType=name Serwer na którym dostałem bana: SEZON 2] ★[CODMOD] ★Cs-Classic★ - Call of... Szanowna Administracjo Chciałabym zwrócić się do was z prośba o ponowne rozstrzygniecie mojej prośby o unbana na serwerze cod mod.Jestem przekonany ze na serwerze grając klasa:Snajper,zostałem zbanowany niesłusznie. Po 6 latach bez dostania żadnego vaca na moim koncie.Chciałbym wrócić do grania cod moda z powodu wyjscia cs2 oraz z dużej przyjemności jaka mi wtedy sprawiała grania tego trybu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba1231 0 Opublikowano 31 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 9 godzin temu, Ryba1231 napisał(a): Nick:smutny rybek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód:wallhack Nadany:11-28-18 20:15 Długość bana:Permanentny link do konta zbanowanego:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Rybek&advType=name Serwer na którym dostałem bana: SEZON 2] ★[CODMOD] ★Cs-Classic★ - Call of... Szanowna Administracjo Chciałabym zwrócić się do was z prośba o ponowne rozstrzygniecie mojej prośby o unbana na serwerze cod mod.Jestem przekonany ze na serwerze grając klasa:Snajper,zostałem zbanowany niesłusznie. Po 6 latach bez dostania żadnego vaca na moim koncie.Chciałbym wrócić do grania cod moda z powodu wyjscia cs2 oraz z dużej przyjemności jaka mi wtedy sprawiała grania tego trybu. Nie mogłem znaleźć pasów do 2 konta na forum, proszę o usuniecie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Kwietnia Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 16 godzin temu, Ryba1231 napisał(a): Nie mogłem znaleźć pasów do 2 konta na forum, proszę o usuniecie go Zacznij może od podania tego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba1231 0 Opublikowano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2 minuty temu, -_- napisał(a): Zacznij może od podania tego konta https://forum.cs-classic.pl/profile/26248-rybek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Z adminami doszliśmy do wniosku, że na razie UB nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi