Yaruke 0 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Hej, gdy wyszuka mi gry poprzez faceit nie mogę dołączyć do meczu, ładuje mnie przez ok 2-3 sek do gry i wyrzuca do ekranu początkowego cs;go i tak ciągle, próbowałam wchodzić przez skopiowanie kodu do konsoli i przez wejscie prosto z aplikacji gdy rozpocznie sie mecz, mam zalaczonego faceit, faceit ac, steam i csgo. Moi znajomi normalnie wchodzą i grają co moze byc problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Papito_ 5 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia @ Yaruke miałem ten sam problem. Pomogło odinstalowanie aplikacji Faceit. Korzystaj z przeglądarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitektibia 0 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października mam ten sam problem wiesz jak naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi