Norinna 20 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 1.Twój Nick: Zabijaka # Olcia 2.Nick admina/gracza który zawinił: IceT 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Niepamiętam 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Admini tacy jak Senrox,Truskawkowy, gracze tacy jak bi. Cobr@as;) 6.Opis sytuacji: Szanowny admin IceT ledwo wbiwszy na serwer robi vote na zmiane mapy. Wszyscy się świetnie na niej bawiliśmy to z jakiej racji szanowny kolega robi to vote? Dosłownie 3 min przed końcem... Swiadek: Senrox Kolejna sprawa: Bugowanie zombie workami na mapie 2day2. Kampilam z nim w jednej kampie. Zombie prawie do nas doszlo a tutaj sru: IceT ich buguje workami,tzn nie moga sie ruszyc. Swiadek: Truskawka No i ostatnia sprawa: Szanowny IceT zostal jako jedyny czlowiek. Zombie jak wiadomo wchodza do niego,sa tuz tuz ale on stawia pod siebie worki i nagle teleportuje sie nad kampe-.- No i ostatnie: Jakim cudem ten gracz dostal admina skoro praktycznie nic nie gral? Jak juz go dostal to zaczal grywac,ale wczesniej? NIE... Prosze o odebranie admina,a nie jakies za przeproszeniem debilne uwagi,z ktorych nic sobie nie bedzie robic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ostrzeżenie 1/2 ( w czym odebranie flagi na vote)Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Podpinam się pod Olcię A moze IceT dopiero zaczyna? Ponieważ lipa wychodzi z tego adminowania. Pisze aby przestrzegać regulaminu, ale sam juz nie przestrzega. :dTrzeba ustawic w pluginie żeby automatycznie przenosiło, a najlepiej aby samo slay'a dawało Ale nie wiem czy to mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Norinna to już nie moja wina,że zrobiłem głosowanie czy zmienić mape i daliście tak.Chłopie ja też mam życie poza cs.I teraz co rzadko wchodzę ale wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 "Zombie jak wiadomo wchodza do niego,sa tuz tuz ale on stawia pod siebie worki i nagle teleportuje sie nad kampe-.-".Za to jest ban więc trzeba było mu go dać. Co do tego vote mam pytanie?Zrobił najpierw vote amx_vote zmiana? tak nie Czy od razu dał vote na mapy? Można dać mu ostrzeżenie bez zabierania flagi na vote.Każdy sie uczy i popełnia błędy,a ty IceT pamiętaj,że vote robisz gdy np mapa sie buguje.Nie robimy vote z "dupy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarestoN 17 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 IceT powinien dostać upomnienie, bo widać, że jest nowy. Dajcie mu szansę,bo każdy kiedyś się pewnie uczył, nie? Musi zobaczyć jak to jest być adminem i co wolno a co nie, a jeśli znów popełni taki błąd, to sam sobie będzie winien i zabiorą mu flagę. Cóż, to tyle z mojej strony. Ale ja bym Ci dał bana widząc, że bugujesz worki, bo nie jesteś kimś, kto może robić sobie wszystko co zechce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Skarga przyznana. Utrata flagi + 1 ostrzeżenieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi