Ryba1231 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Nick:smutny rybek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód:wallhack Nadany:11-28-18 20:15 Długość bana:Permanentny link do konta zbanowanego: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:441978870&Submit Serwer na którym dostałem bana: SEZON 2] ★[CODMOD] ★Cs-Classic★ - Call of... Szanowna Administracjo Piszę po raz kolejny podanie, aby odwołać się od decyzji o nałożeniu na mnie bana na serwerze cs-classic. Zostałem zbanowany pod zarzutem korzystania z wallhacka, a także z powodu niskiej liczby godzin spędzonych w grze, co mogło wzbudzić podejrzenia.. Rozumiem, że administracja serwera stoi na straży uczciwej gry i musi podejmować trudne decyzje w celu zapewnienia pozytywnych doświadczeń dla wszystkich graczy. Doceniam Państwa pracę i jestem gotów poddać się wszelkim weryfikacjom, które mogłyby potwierdzić moją niewinność. Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy i zdjęcie bana, aby umożliwić mi powrót do społeczności codmod. Obiecuję, że będę kontynuował grę z pełnym poszanowaniem zasad i w duchu fair play, który jest dla mnie najważniejszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Niestety, większość w administracji nadal jest na nie, więc muszę odrzucić twoją prośbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi