Ryba1231 0 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Nick:smutny rybek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód:wallhack Nadany:11-28-18 20:15 Długość bana:Permanentny link do konta zbanowanego: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:441978870&Submit Serwer na którym dostałem bana: SEZON 2] ★[CODMOD] ★Cs-Classic★ - Call of... Szanowna Administracjo Piszę po raz kolejny podanie, aby odwołać się od decyzji o nałożeniu na mnie bana na serwerze cs-classic. Zostałem zbanowany pod zarzutem korzystania z wallhacka, a także z powodu niskiej liczby godzin spędzonych w grze, co mogło wzbudzić podejrzenia.. Rozumiem, że administracja serwera stoi na straży uczciwej gry i musi podejmować trudne decyzje w celu zapewnienia pozytywnych doświadczeń dla wszystkich graczy. Doceniam Państwa pracę i jestem gotów poddać się wszelkim weryfikacjom, które mogłyby potwierdzić moją niewinność. Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy i zdjęcie bana, aby umożliwić mi powrót do społeczności codmod. Obiecuję, że będę kontynuował grę z pełnym poszanowaniem zasad i w duchu fair play, który jest dla mnie najważniejszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Kwietnia Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Niestety, większość w administracji nadal jest na nie, więc muszę odrzucić twoją prośbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Kwietnia Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi