Gość SWAG Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 1. Serwer: s4 Zombi Mod 2. Nick: [;|*:SWAG:*|;] Ak Martyna <3 3. Imię: Dawid4. Wiek: 14Lat5. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: narazie 1H gdyż wchodze na forum codziennie ale nie Loguje sie loguje sie kiedy jest taka potrzeba zeby wypowiedziec sie w jakims podaniu albo propozycji zmian9. Opisać siebie: Wysoki,rudy,rozowe oczy Zart ^^ tak naprawde jestem wysoki Mam czarne wlosy,niebeiskie oczy jestem zabawny (Podobno) mam humorki ^^ Bylem tez H@ 2-ch serwerow PB (plantuj.pl oraz terenskilla.pl)10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo kiedy nie ma admina to na serwer wchodza takie dzieci ktore troluja naduzywaja mikro, graja na SH itp.11. Linki do reklam: 1. http://www.evolution.czo.pl/topics11/34.htm#44 2. http://cs-soplica.com/topic/117259-najlepszy-zm-na-swiecie/ 3. http://www.pb-killers.czo.pl/topics13/140.htm#294 4. http://www.cs-epbt.czo.pl/topics8/139.htm#362 5. http://plantuj.pl/index.php?/topic/12095-najlepszy-zm-na-swiecie/ Reklam sa robione tez na starych nickach! 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Banuje pernametnie bez zastanowienia sie -Gdy ktoś nadużywa micro; 1-wsze Ostrzezenie (kick) jak wejdzie i ponownie bedzie naduzywal ban na (15min) -Nadużywa Kultury na serwerze; Banuje odrazu na 5Min z powodem (ogarnij sie i wroc)13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Nonsteam oraz steam ale zazwyczaj gram na Ns gdyz mam problem z steamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 NIE Wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Z mojej strony ogromne TAK! jest bardzo miły, pomocny oraz ogarnia dobrze zm ;_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Na jednej z reklam widac ,ze masz admina na innej sieci , jestem na nie tylko z tego powodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ale coś mu nie zależy na tamtym serwerze jak reklamuje nasz. TAK - wymagania Przyda się + admin bo dzisiaj była taka sytuacja jak dzieciak darł morde a adma nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarestoN 17 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Neutral, zbyt świeży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 A ja jestem na NIE -brak wymagan -konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jestem na NIE ... pograj jeszcze troche, przegrane 10h na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Moim zdaniem TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jestem na Tak.Często na serverze tylko nadrób aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jestem na tak -wymagania //ZabawnY musi być uzasadnienie ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Sorki ale Nie Jak pisal w reklamie widac ze masz jakas range. Wiec nie. I tak wymagan nie spelniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ogromne TAK. Często gra na serwerze,miły ogarnięty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuXe 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jestem na tak. -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumin 0 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jestem na Takmiły i ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombiePodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi