Nikolaus 0 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Nick: Niko Wycinek z konsoli(bez IP)*: nie mg znalezc tego Serwer: Super Moce Wingman Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:456731477&advType=steamid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheEntis 0 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Cześć i czołem, Tłumaczyłeś nam że blokada (druga z kolei) jest niesłuszna bo nie posiadasz niedozwolonych oprogramowań, i w momencie w którym owa blokada została nałożona miałeś supermoc "Radar z Wrogami" Co jest nieprawdą, w rundzie posiadałeś supermoc "Aimbot". CELNY Strzał który oddałeś z rampy w kierunku terrorysty który był za tzw "Jedynkami" na bomside B mapy "de_nuke" na bank nie był przypadkowym strzałem gdyż terrorysta używał shifta i nie mogłeś go słyszeć tym bardziej z tak daleka a zadałes mu obrażenia w ilości 99 punktów zdrowia. Przeglądając twój profil posiadasz jedną aktywną blokadę VAC, która mówi sama za siebie. (tak, tak, pewnie konto ukradzione, to nie ty, to złodziej) Kończąc.. Gubisz się w tym co nam mówisz i co jest zgodne z prawdą. Jak dla mnie brak UB. P.S Kultury trochę życzę. Pozdro! Cytat 2024-06-18 17:58:10.838 +02:00 [INFO] (cssharp:qRandomSkills) GRACZ 𝑵𝒊𝒌𝒐 WYLOSOWAŁ qrandomskills.skillAimbot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikolaus 0 Opublikowano 18 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Obejrz cały mecz nie rundę. Pozdrawiam + dostałem info od kolegi skad były te scany na drzwi bo koledze cień sie pokazał 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 2 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca W dniu 18.06.2024 o 18:44, Nikolaus napisał(a): Nick: Niko Wycinek z konsoli(bez IP)*: nie mg znalezc tego Serwer: Super Moce Wingman Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:456731477&advType=steamid Na mapie Nuke, raz po raz obserwowalem was, dochodzilo do perfidnych skanow przez drzwi w chwili wychylenia enemy za drzwi ktory szedl shiftem. Nie byla to jedna jedyna runda w ktorej miales radar bo o to Ci chodzi. W az tak duzego farta nie wierze ze zawsze skanujesz w odpowiednim monecie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniperpll 3 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi