Ryba1231 0 Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 (edytowane) Nick:smutny rybek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód:wallhack Nadany:11-28-18 20:15 Długość bana:Permanentny link do konta zbanowanego: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:441978870&Submit Serwer na którym dostałem bana: SEZON 2] ★[CODMOD] ★Cs-Classic★ - Call of... Cześć, chciałbym bardzo prosić UBTeam o unbana na sewerach cs-classic, ponieważ mamy okres wakacji i chętnie pograłbym czy to na codmodzie czy na nowym trybie super moce.Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i danie mi drugiej szansy. Edytowane 10 Lipca 2024 przez Ryba1231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Lipca 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi