Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wiek: SiwyKontakt (GG/e-mail/steam): GGKiedy zaczynałeś grę w cs: coś 4 lata temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: SuperIle masz wolnego czasu?: dużo, min 4 h dziennieDlaczego starasz się o to stanowisko?: Bo ktoś mi zawalił UB Support Jeszcze wczoraj byłem a dziś rano od 8:40 nie ma .. Dużo czasu spędzam na forum (nie jako afk) no i byłem UB Support, mam doświadczenie. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Soft (ale to nie czit) i ostatnio BaDBoY v5Wymagania- 50 postów OK- 50 godzin na forum OK- Minimum 15 lat OK- Minimum 2 miesiące na forum OK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jestem oczywiscie na TAK -wymagania spelnione w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na tak -wymagania -dużo siedzi na forum ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na tak, dziwi mnie dlaczego mu odebrano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na tak, wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na Tak -wymagania w 100% spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na nie Straciłeś modka a teraz składasz na UB support Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Sory że się wypowiem, ale co to ma do rzeczy ? Co krypton ? Podaj jakiś porządny argument dlaczego jesteś na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Spamujesz we własnym podaniuWymagania owszem ale mało odpowiedzialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja jestem na TAK poradzi sobie spełnia wymagania P.S. Noi co że stracił modka co to ma do rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Sory, mój błąd. Miałeś SupportJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi