Kokolot 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Cześć, na wstępie przepraszam, jeżeli temat jest w złym dziale. :sweat: Przechodząc do prośby, potrzebowałbym skrypt do awp. Znalazłem kilka w google, ale żaden z nich nie był tym czego potrzebuje. Chodzi mi o to, aby po naciśnięcie scrolla, działo sie to: pojedynczy zoom ---> strzał ---> szybka zmiana na nóż i z powrotem na awp Chciałbym aby cały ten ciąg odbywał się najszybciej jak się da. Jako że w ogóle nie znam się na pisaniu skryptów i bindów do cs'a, nie wiem, czy zrobienie tego jest w ogóle wykonywalne. Jeżeli ktoś ma umiejętności i czas, to proszę o sporządzenie tego skryptu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Przydatny poradnik Leci lajk za checi ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokolot 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wiedziałem, że coś pomylę... No trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokolot 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Postanowiłem spróbować coś samemu i udało mi się zrobić takiego binda: bind "MOUSE3" "+attack2; wait; +attack; wait; lastinv; wait; lastinv" Działa, ale po pierwszym użyciu blokuje się przycisk mouse1 i broń cały czas strzela. Co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Niepotrzebne są takie skrypty. Przynajmniej nie z taką kombinacją. Jeśli zmienisz po strzale awp na nóż, nie będziesz w stanie oddać drugiego strzału, więc sam pomysł głupi. Masz ode mnie skrypty na fast zooma. Wrzucasz go najlepiej do userconfiga./////////////////////////////////////////////////;alias FAST.ZOOM "ZOOM.ON;FAST.SHOT;ZOOM.OFF";alias ZOOM.ON "+attack2;wait;-attack2;";alias FAST.SHOT "+attack;wait;-attack;";alias ZOOM.OFF "lastinv;wait;lastinv";bind mouse3 FAST.ZOOM////////////////////////////////////////////////// 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokolot 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Może źle napisałem z tą zmianą na nóż. Chodziło mi o bind, który wykonuje za mnie te czynności: PPM -> LPM -> Q -> Q Ale dzięki za Twój skrypt. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 No co Q możesz samemu wciskać. Trudno jest wymasterować te fast zoomy, nie mówiąc o zwykłym prawy > lewy. Masz jakiś celownik albo kropkę na ekranie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokolot 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Mam kropkę zrobioną markerem. Wiem, że mogę całą tą kombinację sam robić, ale nigdy nie zrobię tego tak szybko jak bind/skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Tak, ciężkie to jest. Grasz długo w cs'a? Po kilku tygodniach/miesiącach nie będziesz tego już potrzebował Tylko uważaj, bo awp czasem odmawia posłuszeństwa. Może warto dopisać jeszcze jeden wait. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokolot 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Już dopisałem. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi