Sahito 75 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 1. Twój Nick - Mirek proktolog 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: desnof , 1 , dracula 4. Steam_ID oskarżonego: Niestety nie posiadam ale w reportach ktore wyslalem napewno powwiny byc 5. Data i godzina zdarzenia - 9.08.24 22:10~ 6. Mapa - mirror_mirage 7. Opis sytuacji: Szanowny Zespole Wsparcia, Zwracam się do Państwa z prośbą o interwencję w związku z nieodpowiednim zachowaniem, którego doświadczyłem podczas rozgrywki w grze Counter-Strike 2. Chciałbym zgłosić trzech graczy o pseudonimach "desnof", "1" oraz "dracula", którzy w znaczący sposób naruszyli zasady fair play oraz kultury osobistej. Podczas gry, o której mowa, wspomniani gracze dopuszczali się następujących naruszeń: Obrażanie mnie oraz mojej rodziny: Gracze regularnie używali obraźliwego języka, wyrażając się w sposób wulgarny i obraźliwy, co miało na celu poniżenie mnie oraz mojej rodziny. Takie zachowanie jest nie tylko niezgodne z zasadami społeczności, ale również niezwykle szkodliwe dla atmosfery rozgrywki. Przekazywanie informacji przeciwnikom: Gracze desnof, 1 i dracula świadomie przekazywali informacje drużynie przeciwnej, co skutkowało niesprawiedliwą przewagą przeciwnika. Takie zachowanie jest niezgodne z duchem gry oraz zasadami fair play. Proszę o przeanalizowanie załączonego filmiku, na którym znajdują się dowody na wyżej opisane zachowanie. Mam nadzieję, że zostaną podjęte odpowiednie kroki, aby zapobiec powtórzeniu się takich incydentów w przyszłości. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej skargi i oczekuję na Państwa odpowiedź. Z poważaniem, Mirek Proktolog 8. Dowody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 2 Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Nie miło się tego słucha, Ban wystawiony dla dwóch z trzech Panów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Sierpnia Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi