essasito 75 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 1. Twój Nick - Mirek proktolog 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: desnof , 1 , dracula 4. Steam_ID oskarżonego: Niestety nie posiadam ale w reportach ktore wyslalem napewno powwiny byc 5. Data i godzina zdarzenia - 9.08.24 22:10~ 6. Mapa - mirror_mirage 7. Opis sytuacji: Szanowny Zespole Wsparcia, Zwracam się do Państwa z prośbą o interwencję w związku z nieodpowiednim zachowaniem, którego doświadczyłem podczas rozgrywki w grze Counter-Strike 2. Chciałbym zgłosić trzech graczy o pseudonimach "desnof", "1" oraz "dracula", którzy w znaczący sposób naruszyli zasady fair play oraz kultury osobistej. Podczas gry, o której mowa, wspomniani gracze dopuszczali się następujących naruszeń: Obrażanie mnie oraz mojej rodziny: Gracze regularnie używali obraźliwego języka, wyrażając się w sposób wulgarny i obraźliwy, co miało na celu poniżenie mnie oraz mojej rodziny. Takie zachowanie jest nie tylko niezgodne z zasadami społeczności, ale również niezwykle szkodliwe dla atmosfery rozgrywki. Przekazywanie informacji przeciwnikom: Gracze desnof, 1 i dracula świadomie przekazywali informacje drużynie przeciwnej, co skutkowało niesprawiedliwą przewagą przeciwnika. Takie zachowanie jest niezgodne z duchem gry oraz zasadami fair play. Proszę o przeanalizowanie załączonego filmiku, na którym znajdują się dowody na wyżej opisane zachowanie. Mam nadzieję, że zostaną podjęte odpowiednie kroki, aby zapobiec powtórzeniu się takich incydentów w przyszłości. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej skargi i oczekuję na Państwa odpowiedź. Z poważaniem, Mirek Proktolog 8. Dowody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 5 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Nie miło się tego słucha, Ban wystawiony dla dwóch z trzech Panów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi