hapajkule 156 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Redaktor- HapajKule Bohater- MGotze Na początek przedstaw się , powiedz gdzie mieszkasz i ile masz lat ? Mam na imię Tomasz ,mieszkam w okolicach Krakowa mam 15 lat. Masz jakieś rodzeństwo ? Tak 2 starszych braci . Jaki klub uważasz za najlepszy ? ;d Real Madryt oczywiście ;3 Oooooo Ja Też <3 Jaki sport lubisz najbardziej ? Najbardziej lubię koszykówkę , a czkolwiek lubię też zagrać w ręczną i w piłkę nożną . Może grasz w jakimś klubie jeśli tak to jakim ? ;d Obecnie nie gram , kiedyś w klubie KSPcimianka . Jakie jest twoje największe marzenie ? Moim największym marzeniem ? Hmm jakby się zastanowić to chyba , mieć rodzine i być z nią szczęśliwy . Do jakiej szkoły obecnie chodzisz ? Gimnazjum , 2 klasa . Gdzie zamierzasz iść po gimnazjum , jeśli już o tym myślałeś ? Technikum Kucharskie ! Jak byś określił samego siebie ? Miły ,jak trzeba pomocny ,taki tam koks Jaki jest twój ulubiony kolor ? Zielony . Masz jakiś ulubiony film , piosenkę lub gatunek filmowy ? Film Pulp Fiction , piosenka jakikolwiek dubstep , komedia . Oglądasz jakieś seriale ? Dr. House , M jak Miłość ^^ Jak znalazłeś się na cs-classic ? Kiedy byłem u kuzyna ,zobaczyłem serwer ZM ,zapytałem o ip ,cuś tam pykałem ,a jak mi się spodobało zarejestrowałem się na forum . Z kim najbardziej sie zaprzyjaźniłeś ? Truskawkowym . Zaczynałeś na botach czy odrazu na serwerach ? ;d Zaczynałem na botach ,żeby ogarnąć co i jak . Pogrywałem tak z tydzień i wbijałem na serwery ,ale do niedawna kończyło się tak ,że zawsze zamykałem Awansowałeś na stanowisko Admina [Zombie Mod] czy jesteś zadowolony ? Tak bardzo ,mogę pomóc graczom ,zbanować nieodpowiednie osoby , ogólnie jest bardzo dobrze ;3 Na jakich serwerach grasz najczęściej ? Zombie mod ,Cod mod te dwa mody ,bardzo mi się podobają . Czy chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec ? HapajKule , Diablox9 , Siwy , Truskawkowy , NarestoN , -_- , Appl3. i MadziQ . Dziękuje za pozdrowienia Mam nadzieje , że wywiad sie podobał i Dziękuje za poświęcony czas . Miło było ,szkoda ,że się skończyło . Narka ! Podoba Sie Daj Lajka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Fajne ,bo ze mna ! Like 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Niefajny bo brak pozdro dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Spk like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ciągle te same pytania... Urozmaicajcie swoje wywiady o ciekawsze informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Fajne Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 LAJK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jak by cię pozdrowił to byś nie czepial się, famas.. Łap lajka jeśli mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 O kurcze Aż buraczka puściłem przy 14 pytaniu! Bardzo mi miło I Dzięki za pozdrowienia! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No tak Siwy:) Bo bardzo mi zależało na tych pozdrowieniach Chciałem sie powiesić lecz się nie udało Siwy ty jesteś łapsem na lajki i pozdrowienia nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dobry wywiad Ostatnio widzialem Cie nawet na FFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi