Famas 114 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Wiek:18Kontakt (GG/e-mail/steam):gg,email,skype i nawet telefonKiedy zaczynałeś grę w cs:dawno temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:dużęIle masz wolnego czasu?:mnóstwoDlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ znam sie na tymUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):parę dni temu po raz pierwszy użyłem aima+whWymagania- 50 postów-tak- 50 godzin na forum-tak- Minimum 15 lat-tak- Minimum 2 miesiące na forum-nie ale będzie Bolu zrezygnowałem z adminowania na ffa poniewaz teraz cały czas poświęcam forum co widać po mojej aktywności. Chciałem odejść z wiadomych przyczyn(chodziło o wuwunia) ale ta sprawa sie wyjaśniła więc zostaje Na czitach się znam:) Jezeli ty dajesz demko ze zlagowanego hltv lub kręconego przy pingu +100-200 to nie podejmę się oceny tego demka. Edytowane 22 Maja 2013 przez Famas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 na nie JA NIE MAM TO TY TEŻ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jestem na Tak -tylko 1 wymagania nie spełnia Krypton to nie znaczy,że jak ty nie dostałeś UBTEAM to on też,nie ma dostać. P.S.-_- proszę o ogarnięcie tego ziomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jestem na Tak;) Mysle ze ogarnie. Jest czesto na forum A Ty krypton to co? jesli Ty nie dostales to juz nikt nie dostanie?^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jestem znowu na NIE, nie wszystkie wymagania spełnione. Masz mniej niż miesiąc aktywne konto, mało się znasz na haxach i jeszcze wczoraj chciałeś odejść. Dodatkowo, miałeś admina na FFA (przegrane 18 h) i rangę redaktora, i się z tego zrzekłeś. Także widać, że jesteś zbyt zmienny. Skąd niby byłaby pewność, że za tydzień znowu będziesz chciał odejść? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 tia wymagania iks de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na tak, wiek, ogar, mozna dac mu szanse ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nie spełnione wszystkie wymagania.Jest teraz dużo UB, a jak już coś to wolałbym wybrać bardziej ustabilizowaną psychicznie osobe :)Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 NIE Wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wiesz po co są wymagania ? Żeby coś dostać musisz je wszystkie spełniać.Wszyscy co składali podania o UB Support musieli spełniać wszystkie wymagania, a ty 1 nie spełniasz.Jak będzie wszystko OK napisz podanie.NIE- za krótko jesteś z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrictBridge 0 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Też jestem na nie. Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi