Gość IceT Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Imie :MateuszWiek :15Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :2d 51hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :ŚrednieZnajomość z większością użytkowników:No raczej jestDlaczego ja ?Ponieważ,jest mało redaktorów i chce robić wywiady bo,kiedyś robiłem i mam troche doświadczenia jako redaktor.I lubię robić wywiady.Mam dużo wolnego czasu i nie mam co robić.Chcę zostać u was na sieci redaktorem ponieważ,to wspaniała sieć w której będę mogł się rozwijać jako redaktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na NIE masz adma na ZM i widać,że nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jak powiesz jakie masz doswiadczenie ,gdzie byles redaktorem to dam tak . Edit: Jestem na nie ,nie wiem czy byles redaktorem naprawde ,bo na innych serwerowniach ,jeszcze tego nie widzialem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na pewno nie będziesz robić wywiadów, ponieważ jest ich dużo. Ja jestem na nie ponieważ redaktorów jest wystarczająco. Na forum jesteś, tak jakoś mało widoczny, masz admina więc najpierw go ogarnij, z twoją ortografią też nie jest najlepiej, ja na twoim miejscu spróbowałabym za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Na Nie Nie potrzeba wiecej redaktorow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 nie wymagania ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jestem na nie. Mało się udzielasz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja jestem na Nie,ponieważ redaktorów moim zdaniem jest wystarczająco ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wywiady zajęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 To będę pisał o grach lub o czymś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 To będę pisał o grach lub o czymś innym Na NIE Powody: -Ortografia -Wiek -Bedziesz pisal o grach? REDAKTOR ma sie zajmowac Forum,serwerami i pisac co sie na nich dzieje Jacy sa admini NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Swag ? Redaktor ma sie zajmowac serwerami ? Pisac co sie o nich dzieje ? Jest dzial dla redaktora o grach wiec moze zostac redaktorem z gier ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 NIE - mało siedzisz na forum - nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HKS Mentor 1 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Niestety, ale nie przekonałeś mnie, na nie. Powody wymienione wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Na NIE Wywiady zajete i jeszcze wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi