zawijam 0 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Nick: Zawijam Wycinek z konsoli(bez IP)*: [Networking] Created poll group for socket 'client' [Networking] Created poll group for socket 'server' [Networking] Connected loopback client=f90f0e69@loopback:1 <-> server=9480a847@loopback:0 [NetSteamConn] Associating NetChan ★ 𝘇𝗮 @ loopback:0 (loopback:0) with Steam Net Connection handle #2491459655 (userdata 0) [NetSteamConn] Associating NetChan server @ loopback:1 (loopback:1) with Steam Net Connection handle #4178513513 (userdata 1) [Client] CL: Connected to 'loopback:1' ClientPutInServer create new player controller [★ 𝘇𝗮𝘄𝗶𝗷𝗮𝗺] [Server] Client 0 '★ 𝘇𝗮𝘄𝗶𝗷𝗮𝗺' setting rate to 786432 [Client] Game: "Counter-Strike 2" [Client] Map: "<empty>" [Client] Players: 1 (0 bots) / 1 humans [Client] Build: 10072 (revision 9131964) [Client] Server Number: 2 [SignonState] CL: CNetworkGameClient::ProcessServerInfo [VScript] Initializing CSGO VScript Game System [Client] CL: CGameRulesGameSystem::GameInit installed game rules ReadSteamRemoteStorageFile( bufOut, "voice_ban.dt" ) -> 0.000234 seconds [Client] CNetworkGameClient::ProcessClassInfo: create on client true [Client] CNetworkGameClient::ProcessClassInfo: creating client serializers from local server serializers (crc 0, server api exists) [Client] Client missing networkable entity class CMoverPathNode [Client] Client missing networkable entity class CPathMover [Client] Client missing networkable entity class CTriggerTripWire [Client] CNetworkGameClientBase::LinkClasses took 16.264 msec [Client] CL: CGameClientConnectPrerequisite connection succeeded [Server] SV: IGameSystem::LoopActivateAllSystems { [Host] HO: IGameSystem::LoopActivateAllSystems { [Host] HO: } IGameSystem::LoopActivateAllSystems done [Server] SV: } IGameSystem::LoopActivateAllSystems done [Server] SV: 1 player server started [Client] CL: IGameSystem::LoopActivateAllSystems { [Client] CL: } IGameSystem::LoopActivateAllSystems done [SignonState] CL: CNetworkGameClient::OnSwitchLoopModeFinished( game : success ) [Server] SV: Sending full update to client ★ 𝘇𝗮𝘄𝗶𝗷𝗮𝗺 (reason: initial update) [Client] Receiving 0.5K non-incremental update from server ★ 𝘇𝗮𝘄𝗶𝗷𝗮𝗺 connected [Networking] server @ loopback:1: NetChan Setting Timeout to 30.00 seconds [Client] CL: Signon traffic "server": incoming 12.191 KB [13 pkts], outgoing 1.054 KB [12 pkts] [Networking] ★ 𝘇𝗮 @ loopback:0: NetChan Setting Timeout to 20.00 seconds [WorldRenderer] CWorldRendererMgr::ServiceWorldRequests long frame: 13.531824ms (17155) Dynamic prop prop_dynamic (model models/chicken/chicken.vmdl): no sequence named:idle01 Serwer: Supermoce Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:755018673&advType=steamid&Submit Hello, ponownie ban za wh, ktorego ni ma pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy. 0 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Witam W momencie kiedy zostałem powiadomiony przez system report że ktoś ciebie zgłasza po raz kolejny za to że posiadasz WH to wszedłem na serwer aby ciebie spectować z mojej ponad 30 minutowej obserwacji wynika że posiadasz WH. 1.Strzelasz szybciej w dane miejsce niż gracz zdąży z niego wychylić (Nie miałeś jak usłyszeć kroków przeciwnika oraz nie mogłeś wiedzieć że w tym danym miejscu jest przeciwnik). 2.Rzucasz random granaty akurat tam gdzie jest gracz z przeciwnej drużyny (Nie są to typowe granaty jakie się rzuca w dane miejsca oraz nie masz informacji ze akurat w tym miejscu jest jakiś gracz z przeciwnej drużyny). 3.Czasami patrzysz się randomowa w jakąś ścianę (Wygląda to tak jakbyś sprawdzał przez ścianę gdzie znajdują się gracze z przeciwnej drużyny). 4.W miejscach w których mógł by ktoś być ty jak niby nigdy nic idzie bez ryzyka na kosie (Nie posiadasz informacji że kogoś nie ma w tym miejscu gdzie idziesz na kosie a są to miejsca w którym ktoś by mógł być). Edytowane 25 Sierpnia przez Fuzzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijam 0 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 24 minuty temu, Fuzzy. napisał(a): Witam W momencie kiedy zostałem powiadomiony przez system report że ktoś ciebie zgłasza po raz kolejny za to że posiadasz WH to wszedłem na serwer aby ciebie spectować z mojej ponad 30 minutowej obserwacji wynika że posiadasz WH. 1.Strzelasz szybciej w dane miejsce niż gracz zdąży z niego wychylić (Nie miałeś jak usłyszeć kroków przeciwnika oraz nie mogłeś wiedzieć że w tym danym miejscu jest przeciwnik). 2.Rzucasz random granaty akurat tam gdzie jest gracz z przeciwnej drużyny (Nie są to typowe granaty jakie się rzuca w dane miejsca oraz nie masz informacji ze akurat w tym miejscu jest jakiś gracz z przeciwnej drużyny). 3.Czasami patrzysz się randomowa w jakąś ścianę (Wygląda to tak jakbyś sprawdzał przez ścianę gdzie znajdują się gracze z przeciwnej drużyny). 4.W miejscach w których mógł by ktoś być ty jak niby nigdy nic idzie bez ryzyka na kosie (Nie posiadasz informacji że kogoś nie ma w tym miejscu gdzie idziesz na kosie a są to miejsca w którym ktoś by mógł być). Dobrze, w takim razie poprosze o wysłanie mi demka oraz o pełne rozpisanie go, dopiero w tedy możemy rozmawiać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijam 0 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Tak właśnie myślałem, nie posiadasz ani nagrania ani nic, wypisujesz jakieś totalne bzdury a znając życie nie słuchasz nawet VC W gierce. Wallhacka ani nie miałem ani nie będę miał, oskarżenia tzw. "Z dupy" jak ostatnim razem od innego administratora. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijam 0 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Coś z tą sytuacją będzie dalej rozwijane? Bo nie ma żadnej końcowej odpowiedzi od opiekuna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniperpll 3 Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi