LuXe 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam. Mam taki problem, poniewaz wszedlem przed chwila na serwer zm i patrze a tu nie mam admina. Nie wiem oco chodzi prosze o wyjasnienie tej sprawy, moze mi zabral H@. Prosze o rozpatrzenie problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nikt inny niż H@ nie mógł Ci zabrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuXe 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wiem... Ale dlaczego? Zrobilem cos zlego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Siedziałem z "truskawkowym" na skype i rozmawialiśmy o zm po czym on powiedział mi że ktoś robi vote(od razu z mapami) i zmienia mapę.Sprawdziłem i byłeś to TYPo czym znowu zrobiłeś vote takie samo.Tyle w temacie.NADUŻYWANIE ADMINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi