LuXe 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam. Mam taki problem, poniewaz wszedlem przed chwila na serwer zm i patrze a tu nie mam admina. Nie wiem oco chodzi prosze o wyjasnienie tej sprawy, moze mi zabral H@. Prosze o rozpatrzenie problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nikt inny niż H@ nie mógł Ci zabrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuXe 1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wiem... Ale dlaczego? Zrobilem cos zlego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Siedziałem z "truskawkowym" na skype i rozmawialiśmy o zm po czym on powiedział mi że ktoś robi vote(od razu z mapami) i zmienia mapę.Sprawdziłem i byłeś to TYPo czym znowu zrobiłeś vote takie samo.Tyle w temacie.NADUŻYWANIE ADMINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi