Mrowikson 0 Opublikowano Poniedziałek o 18:46 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:46 Nick: Mrowikson Serwer: ★EN/PL★ [10vs10] LOSOWE SUPER MOCE ★Cs-Cla... " Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:90609119&advType=steamid&Submit Nie cheatowałem, grałem sobie kulturalnie z kolegą supermoce 2 vs 2 i nagle wyskoczył ban i pokazuje id konta steam zostało zbanowane. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 4 Opublikowano Poniedziałek o 19:53 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:53 Godzinę temu, Mrowikson napisał(a): Nie cheatowałem, grałem sobie kulturalnie Kulturalnie może i grałeś 😉 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 4 Opublikowano Poniedziałek o 19:55 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:55 Godzinę temu, Mrowikson napisał(a): Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Możesz się wypowiedzieć na temat demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrowikson 0 Opublikowano Wtorek o 07:43 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:43 Jest taka supermoc jak skanujący decoy i po rzuceniu tego granatu przez sojusznika podświetlają się wszyscy przeciwnicy a że rzuciła mi sie w oczy podświetlona kurka to próbowałem ją zastrzelić, ponieważ jest ona sporym zagrożeniem, a dodatkowo była to mapa safehouse, gdzie można ładnie skanować przez drewno ja nawet nie wiedziałem jak wallhack wygląda na żywo dopóki nie zacząłem grać na supermocach, tak więc jestem tym bardziej zdziwiony zaistniałą sytuacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrowikson 0 Opublikowano Wtorek o 19:08 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:08 Teraz zobaczyłem że przyjeliście nową "adminkę" czy ta osoba jest świadoma że na trybie obserwatora, którego używała by dorwać mnie "cheatera", na czacie od początku każdej rundy pokazuje moce, które mają sojusznicy? Rozumiem że uważa się ona za łowce cheaterów, pragnie się pokazać z pozytywnej strony, ale niech tą samicą kieruje racjonalność i logika, a wami niech nie kieruje stulejarstwo tak popularne w dzisiejszych czasach. I rozumiem, że są potrzebni tacy ludzie jak ona, którzy łapią cheaterów, dzięki czemu rozgrywka jest przyjemniejsza, ale nie może oskarżać graczy na lewo i prawo bez uzasadnionych dowodów, a z tego co widzę od kiedy została adminem bany lecą masowo pozdrawiam serdecznie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzina 2 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Siedzałem z Mrowiksonem pod celom w 2005, dobry chłopak do rany przyłóż klawiszowi ręki nie poda. Nie wierze, że on cheatował, swoją drogą to absurd wrzucać jedno demko powtarzam JEDNO demko na serwerze gdzie jest możliwość otrzymania supermocy wallhack i SKANUJĄCY DECOY. Co do SKANUJĄCEGO DECOYA Pani adminko, jak ktoś z naszego teamu rzuci go to wyświetla przeciwników dla wszystkich naszych kolegów z drużyny, ale pewnie to Pani wie, wkońcu jest adminem na serwerze gdzie gra Pani minimum 2-3 h dziennie. Więc banowanie jak leci by tylko wykazać swoją "aktywność" bez dokładniejszego sprawdzenia gracza jest po prostu słabe. PS1. administracjo, rozumiem, że sperma może czasami uderzyć do głowy ale nie warto wierzyć 18 letniej małolacie na słowo, tylko należy zweryfikować dokładnie fakty a jedno demko na takim serwerze wiele nie mówi PS2. to że będziecie się jej podlizywać, nie sprawi że zaruchacie, zyskacie miano kukolda PS3. Nie pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzina 2 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu tak btw wystarczy sprawdzić logi z dnia nakręcenia demka, czas macie na demku i sprawdzić czy któryś z graczy w teamie miał skanujący decoya. Ale pewnie za ciężko bo klawiatura zalana spremą koniobijcy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 4 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Gładzina napisał(a): tak btw wystarczy sprawdzić logi z dnia nakręcenia demka, czas macie na demku i sprawdzić czy któryś z graczy w teamie miał skanujący decoya. Ale pewnie za ciężko bo klawiatura zalana spremą koniobijcy Wszystko jest sprawdzone, pytanie gdzie jest dźwięk z decoya skoro go rzucił ? na demku nie widać nigdzie decoya ani nie słychać to skąd wasze wnioski że nie jest coś sprawdzone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 4 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 2 godziny temu, Gładzina napisał(a): PS1. administracjo, rozumiem, że sperma może czasami uderzyć do głowy ale nie warto wierzyć 18 letniej małolacie na słowo, tylko należy zweryfikować dokładnie fakty a jedno demko na takim serwerze wiele nie mówi PS2. to że będziecie się jej podlizywać, nie sprawi że zaruchacie, zyskacie miano kukolda Wasze wywody na temat czy dany admin jest kobietą czy mężczyzną są niepotrzebne i mało dojrzałe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 4 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 2 godziny temu, Gładzina napisał(a): możliwość otrzymania supermocy wallhack i SKANUJĄCY DECOY. Co do SKANUJĄCEGO DECOYA Pani adminko, jak ktoś z naszego teamu rzuci go to wyświetla przeciwników dla wszystkich naszych kolegów z drużyny, ale pewnie to Pani wie, skoro wie to po co to piszesz ? Każdy z adminów jest zapoznany ze specyfikacją mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzina 2 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 minuty temu, rlyCebula napisał(a): Wszystko jest sprawdzone, pytanie gdzie jest dźwięk z decoya skoro go rzucił ? na demku nie widać nigdzie decoya ani nie słychać to skąd wasze wnioski że nie jest coś sprawdzone ? Mistrzu ale w tym demku wgle nie ma dzwięku : / . Nie słychać strzałów więc jak ma być słychać decoya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda 0 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 11 minut temu, rlyCebula napisał(a): Wszystko jest sprawdzone, pytanie gdzie jest dźwięk z decoya skoro go rzucił ? na demku nie widać nigdzie decoya ani nie słychać to skąd wasze wnioski że nie jest coś sprawdzone ? Panie jak decy jest ustawiony na podświetlenie to strzela raz Podświetlenie trochę czasu działa a demko jest krótkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzina 2 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Ale skoro Wam sie nie chce to Was wyręcze, moja klawiatura naszczęście nie jest sklejona. Warto zwrócić uwage na to, że po rzuceniu granatu w momencie uwiecznionym na tym screenie z filmiku (czas tez widac) https://zapodaj.net/plik-4Mu6wURn5D Mrowikson dopiero wtedy zaczął strzelać w kurke. Mało daje do myślenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxicrusek 0 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Panowie, wasze wypowiedzi są mało dojrzałe, żałosne i żenujące. Komu tu sperma uderzyła do głowy, skoro oceniamy kogoś po płci czy wieku Demko zostało sprawdzone wielokrotnie, nie tylko przeze mnie również sprawdzaliśmy oryginalny film, na którym jest dźwięk i NIE słychać żadnego decoya Zachowajcie obraźliwe słowa dla siebie, bo nikogo nie ruszają, a każdy mój ban na serwerze jest uzasadniony i mam na niego potwierdzenie. Taka moja rola, żeby pilnować porządku, dlatego też bany sie sypią. Pozdrawiam was i życzę ciepłej poduszki z obu stron ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzina 2 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu W takim razie życze Ci toxicrusek owocnej służby w straży miejskiej, a sponsorom tego servera proponuje zastanowić się kogo dają w szeregi administracji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 4 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 10 minut temu, Gładzina napisał(a): Mistrzu ale w tym demku wgle nie ma dzwięku a widzisz gdzieś decoya na demku ? każdy granat jest podświetlony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 4 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 4 minuty temu, Gładzina napisał(a): Ale skoro Wam sie nie chce to Was wyręcze, moja klawiatura naszczęście nie jest sklejona. Warto zwrócić uwage na to, że po rzuceniu granatu w momencie uwiecznionym na tym screenie z filmiku (czas tez widac) https://zapodaj.net/plik-4Mu6wURn5D Mrowikson dopiero wtedy zaczął strzelać w kurke. Mało daje do myślenia? dlaczego nie występuje podświetlenie gracza ? z tego co się orientuje to podświetla się gracz na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrowikson 0 Opublikowano 13 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Tu nie chodzi o żaden podział na płcie albo wiek, chodzi tu o profesjonalizm, którego tobie ewidentnie brakuje. Gram w csa od 10 lat, nigdy nie miałem żadnej blokady, statystyki na rankedach mam słabe albo średnie, czasami wyjdzie dobry mecz, ale nie o to biega. Nie pojmuję zresztą jakim przegrywem trzeba być, żeby cheatować na serwerze z supermocami, a właśnie o to mnie osądzacie. Wytłumacz mi " droga adminko ", wszechwiedząca poduszeczko ty moja, jakim cudem gram sobie na supermocach juz od prawie dwóch miesięcy, a nikt mnie nie zgłosił przez ten czas? Bo jakby była cała runda nagrana to nie byłoby nawet tutaj żadnego tematu, bo zachowuje sie jak każdy normalny gracz, ktory nie widzi przez ściany, ale jeżeli po rzuconym decoyu przez sojusznika widzę przez ściany to chyba logiczne ze próbuje cos zaskanować? Najzwyczajniej w świecie wkurwia mnie niesprawiedliwość, która tutaj ma miejsce, ocenianie na podstawie 10 sekundowego filmiku przez osobe, która nie widziała jakie kto ma supermoce i która była na trybie obserwatora. Pomijając juz fakt ze na koncu tego filmiku przeciwnicy nadal biegną, a mi zniknęło podświetlenie na decoyu i widać ze zachowuje sie jak zwykły gracz niewidziący przez ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 4 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi