noplease 0 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Nick: noplease Serwer: 54.37.132.74:27015 Link do bana: link do bana Witam dostałem bana za info az iz podczas chowanego mi na steam zaczal pisac ze gostka minalem na surfie i wykorzystałem te info😭Mam ostatni tydzień ferii i super mi sie gra na serwerze, juz nigdy wiecej nie oszukam podczas grania na serwerze jailbreak wyrazam skruche i licze chociaz na jakiś łagodniejszy wyrok😔PDW👊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 68 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Rozumiem gdybyś najpierw napisal prosbe o ub. Wtedy oczywiscie zastanowilbym sie nad zmiana perma na powiedzmy tydzienn... Jednak ty po otrzymaniu bana w przeciagu godziny wchodziles na 3 roznych multi kontach xD Pomimo bana na pierwszym miltciaku postanowiles ze bedzie dobrym pomyslem będzie sprobowac raz jeszcze i raz jeszcze xD Jak dla mnie tu nie ma dyskusji. Takie osoby niszczące zabawe, trollujace i nie potrafiace miec funu bedac fair wzgledem innych graczy są w naszej spolecznosci zbędne i krótko mówiąc szkodliwe. Jak dla mnie perm powinien zostac. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noplease 0 Opublikowano 2 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2 godziny temu, Teksano napisał(a): Rozumiem gdybyś najpierw napisal prosbe o ub. Wtedy oczywiscie zastanowilbym sie nad zmiana perma na powiedzmy tydzienn... Jednak ty po otrzymaniu bana w przeciagu godziny wchodziles na 3 roznych multi kontach xD Pomimo bana na pierwszym miltciaku postanowiles ze bedzie dobrym pomyslem będzie sprobowac raz jeszcze i raz jeszcze xD Jak dla mnie tu nie ma dyskusji. Takie osoby niszczące zabawe, trollujace i nie potrafiace miec funu bedac fair wzgledem innych graczy są w naszej spolecznosci zbędne i krótko mówiąc szkodliwe. Jak dla mnie perm powinien zostac. Pozdrawiam. rozumiem jakbym jeszcze wszedł i cos odpierdalal na tym mulciaku, a ja po prostu se gralem xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 68 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Poprostu sobie grałeś mając perma... No faktycznie nic takiego powinniśmy jeszcze Ci pozwolić grać xD Naprawde po tym co teraz napisales tylko utwierdziles mnie w przekonaniu, że perm w 100% Ci sie nalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 932 Opublikowano 2 Lutego Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 28 minut temu, noplease napisał(a): rozumiem jakbym jeszcze wszedł i cos odpierdalal na tym mulciaku, a ja po prostu se gralem xd że co? xD Dostałeś bana, wchodzisz na nowym koncie i uważasz, że wszystko jest git, bo nic nie odpierdalałeś? Jeżeli wszedłeś na nowym koncie, to nie ma szans na UB, za to że omijasz bana. Tyle 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 932 Opublikowano 2 Lutego Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi