Skocz do zawartości

Prośba o unbana

noplease

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: noplease
Serwer: 54.37.132.74:27015
Link do bana: link do bana
Witam dostałem bana za info az iz podczas chowanego mi na steam zaczal pisac ze gostka minalem na surfie i wykorzystałem te info😭Mam ostatni tydzień ferii i super mi sie gra na serwerze, juz nigdy wiecej nie oszukam podczas grania na serwerze jailbreak wyrazam skruche i licze chociaz na jakiś łagodniejszy wyrok😔PDW👊

• Zmieszany 1

Rozumiem gdybyś najpierw napisal prosbe o ub. Wtedy oczywiscie zastanowilbym sie nad zmiana perma na powiedzmy tydzienn... Jednak ty po otrzymaniu bana w przeciagu godziny wchodziles na 3 roznych multi kontach xD Pomimo bana na  pierwszym miltciaku postanowiles ze bedzie dobrym pomyslem będzie sprobowac raz jeszcze i raz jeszcze xD Jak dla mnie tu nie ma dyskusji. Takie osoby niszczące zabawe, trollujace i nie potrafiace miec funu bedac fair wzgledem innych graczy są w naszej spolecznosci zbędne i krótko mówiąc szkodliwe. Jak dla mnie perm powinien zostac. Pozdrawiam.

• Like 1
  • Uwielbiam 1

2 godziny temu, Teksano napisał(a):

Rozumiem gdybyś najpierw napisal prosbe o ub. Wtedy oczywiscie zastanowilbym sie nad zmiana perma na powiedzmy tydzienn... Jednak ty po otrzymaniu bana w przeciagu godziny wchodziles na 3 roznych multi kontach xD Pomimo bana na  pierwszym miltciaku postanowiles ze bedzie dobrym pomyslem będzie sprobowac raz jeszcze i raz jeszcze xD Jak dla mnie tu nie ma dyskusji. Takie osoby niszczące zabawe, trollujace i nie potrafiace miec funu bedac fair wzgledem innych graczy są w naszej spolecznosci zbędne i krótko mówiąc szkodliwe. Jak dla mnie perm powinien zostac. Pozdrawiam.

rozumiem jakbym jeszcze wszedł i cos odpierdalal na tym mulciaku, a ja po prostu se gralem xd

• Zmieszany 1

Poprostu sobie grałeś mając perma... No faktycznie nic takiego powinniśmy jeszcze Ci pozwolić grać xD Naprawde po tym co teraz napisales tylko utwierdziles mnie w przekonaniu, że perm w 100% Ci sie nalezy.

• Właściciel
28 minut temu, noplease napisał(a):

rozumiem jakbym jeszcze wszedł i cos odpierdalal na tym mulciaku, a ja po prostu se gralem xd

że co? xD
Dostałeś bana, wchodzisz na nowym koncie i uważasz, że wszystko jest git, bo nic nie odpierdalałeś? Jeżeli wszedłeś na nowym koncie, to nie ma szans na UB, za to że omijasz bana. Tyle

• Dziękuję 1
  • Uwielbiam 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności