1mor 2 Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Nick: 1m. Serwer Basebuild Wytlumaaczenie: tak jak pisalem w moim odwolaniu nizej stare czasy prawie 4lat temu mlody i glupi, mam nadzieje ze dostane ungag i unmute poniewaz chcialbym pogadac z innymi i sie poscmiac ale niestety przez moje nie odpowiednie zachowanie 4lata temu mam gaga i muta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 16 Lutego 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Otrzymałeś UB, ale mute/gag zostaje przez chociaż te 2-3 dni. Złóż prośbę w poniedziałek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 16 Lutego 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi