1mor 2 Opublikowano Sobota o 22:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:49 Nick: 1m. Serwer Basebuild Wytlumaaczenie: tak jak pisalem w moim odwolaniu nizej stare czasy prawie 4lat temu mlody i glupi, mam nadzieje ze dostane ungag i unmute poniewaz chcialbym pogadac z innymi i sie poscmiac ale niestety przez moje nie odpowiednie zachowanie 4lata temu mam gaga i muta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 932 Opublikowano Niedziela o 13:41 Właściciel Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:41 Otrzymałeś UB, ale mute/gag zostaje przez chociaż te 2-3 dni. Złóż prośbę w poniedziałek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 932 Opublikowano Niedziela o 13:41 Właściciel Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:41 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi